schepijs   : van begin maart tot eind oktober

ijstaarten en bakwerk : van begin maart tot eind oktober

                                    van half December t/ m eerste week van januari

Omdat we vaak van klanten de vraag kregen of we onze ijstaarten ook in koek konden maken, gingen we naar school en behaalden ons bakkersdiploma. Dat maakt ons bekwaam om uw taarten op een lekkere en voedselveilige manier op uw tafel te brengen

De prijs van een taart is, net zoals de taart zelf, erg individueel. Meestal ligt de prijs van een ijstaart tussen 5,50 en 12 euro p/p en start vanaf 8 personen.

De prijs van een taart in biscuit varieert tussen 7.00 en 12 euro per persoon en start vanaf 10p. Met een aantal gerichte vragen komen wij tot wat u precies wil en kunnen dan een precieze prijs meedelen. Deze prijsbepaling is uiteraard geheel vrijblijvend. Heeft u al een  datum,maar weet u nog niet wat of voor hoeveel personen, reserveer dan alvast een plekje in de agenda, want die kan natuurlijk wel vol geraken.

De ijstaart wordt gemaakt met vers ijs in de smaak die u wenst. Ze wordt afgewerkt met slagroom of suikerpasta. Daarna wordt ze nog versierd zoals u het heeft besteld. U kan de ijstaart vrij ver vervoeren(tot zeker een uur rijden) in een speciale box die u onder borg gratis ter beschikking krijgt.

Voor de beschikbare ijssmaken 

De koektaart wordt gemaakt met een luchtig vanille-biscuit-beslag . Er wordt vulling aangebracht en de taart wordt vervolgens bedekt met een laag botercrème of chocoladeganache wit(zoet), melk(neutraal)  en overtrokken met een dun laagje suikerpasta. De uiteindelijke versiering maakt uw taart helemaal af.

Voor de soorten vullingen