top of page

Voor de bestelling van een bruidstaart vanaf 50 gasten, neem ik graag iets meer tijd en maken we best een afspraak zodat we in alle rust het ontwerp en de smaken kunnen bespreken. Deze bruidstaarten kunnen gemaakt worden naar een voorbeeld dat je al hebt of we bladeren samen door mogelijkheden en komen zo tot een origineel ontwerp, passend bij jullie smaken, decoratie, uitnodigingen, etc.

Bruidstaarten kunnen gemaakt worden uit ijs en uit biscuit in de periode maart-oktober

Bruidstaarten kunnen ook geleverd worden in een straal van ongeveer een half uurtje rijden.

Het hele proces van eerste contact over ontwerp tot afwerken en afleveren is in handen van mezelf, Lydia Franssen. Taarten decoreren is mijn passie en een bruidstaart is voor mij de meest bijzondere taart. Het is een eer om jullie mooiste dag net iets mooier te maken. Ik bezorg jullie een stressloze ontwerpfase, een fijn contact in aanloop naar de grote dag en een topmoment bij het aansnijden en het delen van een lekker dessert met jullie gasten. Na de mooiste dag krijg je nog foto's van jouw droomtaart in je mailbox om te koesteren als herinnering.

Heb je er al zin in? Stuur ons een mailtje voor een prijsraming en als die je bevalt, kunnen we een afspraak maken voor de bespreking. Tot gauw.

Lydia

Foto 25-07-2022 om 08.59.jpg
bottom of page